Nyelvtanfolyamok

Végre elfelejtheted a hagyományos nyelvtankönyveket, az unalmas ismételgetéseket, keserves gyakorlatokat, a bemagolandó szóhalmazokat !
Valamennyi partner iskolánk arra törekszik, hogy mihamarabb merj, - és tudj beszélni az általad választott idegen nyelven. Tanáraik felkészültsége, speciális oktatási módszereik, az interaktív tanórák élménye és a nemzetközi diák közösség mind ezt a célt szolgálja. A heti 20, 30, vagy még ennél is több óraszám közötti választási lehetőség biztosítja, hogy tudásszintednek, tanulási aktivitásodnak megfelelően a legsikeresebben teljesítsd a kitűzött célt: legyen az nyelvvizsgára, vagy egyetemre felkészítés, beszéd fejlesztés, vagy akár az üzleti szaknyelv elsajátítása. A látnivalókban gazdag oktatási helyszínek számos programmal színesíthetik szabadidődet is.

A tudás = hatalom, de élmény is !


Amerikai

Arab

Brit angol

Francia

Héber / Ivrit

Kínai

Német

Olasz

Orosz

Portugál

Spanyol

TörökKülföldi nyelvi táborok

Ha a 10 – 18 évesek közé tartozol és úgy érzed, hogy még nem vagy eléggé felkészülve az egyéni tanulásra, vagy szeretnél a többi tinivel együtt lakni, tanulni, bulizni, akkor feltétlenül ezt a programot válaszd!

Szüleidet megnyugtathatod, hogy állandó felügyelet alatt leszel, de a délelőtti oktatást követően kirándulások, délutáni sport rendezvények, esti tábortűz, vetélkedő, együtt zenélés, tánc színesíti a mindennapjaidat.
A nemzetközi gyermek csapatban biztos gyorsan megtalálod a helyed és a program végeztével tovább ápolhatod az új kapcsolatokat.

 

 

Minden nyelven legyen egy új barátod!Középiskolai tanévek

Ha a 15 – 18 éves korosztály tagja vagy és

  • legalább 2-3 éve intenzíven tanulod a választott idegen nyelvet,
  • az utóbbi 4 évben közepes átlagnál jobb tanulmányi eredménnyel dicsekedhetsz,
  • egészséges, önálló, elég elszánt és sikerorientált vagy...

akkor jelentkezz a külföldi középiskolai szemeszterek, vagy tanévek valamelyikére!

Családtagként és helyi diákként csatlakozhatsz a közösséghez és ami a jövőd szempontjából a legjelentősebb: életre szóló,
értékes kapcsolatokra tehetsz szert és elsajátíthatsz egy második anyanyelvet.

Eddigi életed legnagyobb kihívása, élménye és siker lehetősége vár !Az Arany Oroszlán Kft. az OPTEN Kft. minősítése alapján az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője
Minden jog fenntartva ©  |  Adatkezelési tájékoztató

Created by Babka Gábor