Középiskolai tanévek

Ha a 15 – 18 éves korosztály tagja vagy és

  • legalább 2-3 éve intenzíven tanulod a választott idegen nyelvet,
  • az utóbbi 4 évben közepes átlagnál jobb tanulmányi eredménnyel dicsekedhetsz,
  • egészséges, önálló, elég elszánt és sikerorientált vagy...

akkor jelentkezz a külföldi középiskolai szemeszterek, vagy tanévek valamelyikére!

Családtagként és helyi diákként csatlakozhatsz a közösséghez és ami a jövőd szempontjából a legjelentősebb: életre szóló,
értékes kapcsolatokra tehetsz szert és elsajátíthatsz egy második anyanyelvet.

Eddigi életed legnagyobb kihívása, élménye és siker lehetősége vár !Nyelvtanfolyamok

Végre elfelejtheted a hagyományos nyelvtankönyveket, az unalmas ismételgetéseket, keserves gyakorlatokat, a bemagolandó szóhalmazokat !
Valamennyi partner iskolánk arra törekszik, hogy mihamarabb merj, - és tudj beszélni az általad választott idegen nyelven. Tanáraik felkészültsége, speciális oktatási módszereik, az interaktív tanórák élménye és a nemzetközi diák közösség mind ezt a célt szolgálja. A heti 20, 30, vagy még ennél is több óraszám közötti választási lehetőség biztosítja, hogy tudásszintednek, tanulási aktivitásodnak megfelelően a legsikeresebben teljesítsd a kitűzött célt: legyen az nyelvvizsgára, vagy egyetemre felkészítés, beszéd fejlesztés, vagy akár az üzleti szaknyelv elsajátítása. A látnivalókban gazdag oktatási helyszínek számos programmal színesíthetik szabadidődet is.

A tudás = hatalom, de élmény is !


Amerikai

Arab

Brit angol

Francia

Héber / Ivrit

Kínai

Német

Olasz

Orosz

Portugál

Spanyol

TörökKülföldi nyelvi táborok

Ha a 10 – 18 évesek közé tartozol és úgy érzed, hogy még nem vagy eléggé felkészülve az egyéni tanulásra, vagy szeretnél a többi tinivel együtt lakni, tanulni, bulizni, akkor feltétlenül ezt a programot válaszd!

Szüleidet megnyugtathatod, hogy állandó felügyelet alatt leszel, de a délelőtti oktatást követően kirándulások, délutáni sport rendezvények, esti tábortűz, vetélkedő, együtt zenélés, tánc színesíti a mindennapjaidat.
A nemzetközi gyermek csapatban biztos gyorsan megtalálod a helyed és a program végeztével tovább ápolhatod az új kapcsolatokat.

 

 

Minden nyelven legyen egy új barátod!Az Arany Oroszlán Kft. az OPTEN Kft. minősítése alapján az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője
Minden jog fenntartva ©  |  Adatkezelési tájékoztató

Created by Babka Gábor