Rólunk

Tisztelt új érdeklődők, öntudatos világpolgárrá érett, egykori kedves "Gyermekeim" !

 

"Szívem szakad" üzemmódban, sajnálattal tudatom, hogy 30 éves, inádott, gyönyörűséges kultúr missziómat - azaz hivatásomat -  ezennel befejeztem...

 

Hogy miért ?

 

A számos indok közül álljon itt az egyik megmeghatározóbb, amely Rejtő Jenő bölcs és tömör megfogalmazásában ígí hangzik:

" A tisztesség olyan, mint az igazi úriszabó: nem ismer alkut..."

 

Személyes segytségemre a jövőben is számíthattok és ha külföldi tanulmányaitokhoz tisztességes szervezőt, közvetítőt kerestek - lépjetek kapcsolatba a Big Ben iroda tulajdonos cégvezetőivel . Kömley Olga és Somodi Tamás  készséggel áll rendelkezésetekre, ha megmondjátok, hogy én küldtelek hozzájuk. 

Szeretettel : dr Rosztóczy KatalinBüszkeségünk

A néhai Robert F. Kennedy szenátor támogatásával 1967-ben létrehozott Alapítvány szellemiségét követve,1979 őszén indultak első „gyermekeink” az Academic Year in America programra.
Az Alapítvány lényegét kifejező „Bring the World Together!” jelmondatot követve az évtizedek során többszáz magyar diákot segítettünk abban, hogy az egy-egy tanév során életre szóló kapcsolatokat építsenek az amerikai családokkal.

Az immár 30 éve működő program „missziója” friss lendületet kapott Barack Obama elnöksége alatt, amikor az amerikai közösségek még több nyitottsággal fordultak a külföldről érkező gyermekek felé.
Az alábbi, - számunkra igen megtisztelő – elnöki köszönet nyilvánítás talán annak is szólt, hogy az általunk közvetített magyar diákok, a fogadó amerikai szülők, iskolák, alapítványi munkatársak együttműködése segített és remélhetőleg a jövőben is segít a nemzeteket összekötő demokratikus értékrend fenntartásában, megőrzésében.

Legyen megértőbb, befogadóbb a világ!Az Arany Oroszlán Kft. az OPTEN Kft. minősítése alapján az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője
Minden jog fenntartva ©  |  Adatkezelési tájékoztató

Created by Babka Gábor