első B.Gabi (Wisconsin) "…Mióta benn vagyok a suli futó csapatában (Track/Field) nagyon elfoglalt vagyok, - de egyáltalán nem panaszkodom, mert mindig is imádtam elfoglaltnak lenni és imádom itt a közösséget!

Szerintem egy hatamas élmény, mert még soha nem éreztem ilyen csapatszellemet!!! …"

második K. Éva (Illinois) "…Eljött a nagy nap, a ballagás!

Ha minden jól megy, jövőre itt fogok egyetemre járni. Sok-sok sikert a jövőbeli AYA-soknak! …"

J. Kata (Colorado) "…A családomtól sok mindent kaptam, de a szeretet volt a legnagyobb ajándék. A szívem szakad meg itthagyni őket. Soha nem hoztam jobb döntést életemben, mint ezt a 10 hónapot! …"

G. Ádám (California) "…Nagyon örülök, hogy volt bennem kitartás mindezt végigcsinálni és hogy annak idején a te és a szüleim révén eljutottam ebbe a csodálatos országba! …" harmadik

O. Orsi (Oklahoma) "…Nagyon várom már hogy otthon legyek, de iszonyú nehéz lesz a búcsú. Visszatekintve nagyon tanulságos év volt ez számomra, tele élményekkel: jókkal és rosszakkal, de úgy érzem, hogy minden a javamra vált. Örülök,hogy úgy határoztam, kint tanulok egy évet az USA-ban…)

K.Peti (Oklahoma) "…Jeannáék a legkirályibb család, az elhelyezéssel nagy mázlim volt, - haverok már vannak! …"

Sz. Rita (Montana) "…Már most érzem, hogy sok dolog fog majd hiányozni, de azért nem maradnék itt örökre, csak jó lenne, ha mondjuk Magyarország és az USA közel lennének egymáshoz és sokszor mehetnék a mostani családomhoz látogatóba! …"